RETOURNEREN

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen retour zenden ( m.u.v. speciale bestellingen welke niet in voorraad zijn en bestellingen op maat ).

U moet het artikel als retour aanmelden via mail@bestforhome.nl en zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. De kosten van de retour zenden zijn wel voor rekening van de klant.

Het artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houd in dat Best For Home niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Het door u betaalde bedrag met uitzondering van de verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen worden terug betaald.

1 - Vraag via mail@bestforhome.nl het retourformulier aan.

2 - Volg de instructies op het retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Pak vervolgens het artikel dat je wilt terugsturen goed en zorgvuldig in. Knip en plak het retouradres zichtbaar op de verpakking.

3 - Geef het pakket af bij een pakketdienst om terug te sturen naar Best For Home.

4 - Zodra het pakket bij Best For Home is aangekomen zorgen wij ervoor dat het aankoop bedrag z.s.m. uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening wordt teruggestort.